Turnuri de răcire apă
                  de tip industrial 

 
 

Turnuri de răcire în circuit deschis destinate răcirii apei din procesele tehnologice.

Turnurile de răcire Boldrocchi fac parte din categoria de elită a turnurilor care pot răci apă cu temperaturi la intrare de până la 95ºC.

 

Boldrocchi T.E. SRL _ Italia, producător de turnuri de răcire, specializat în turnuri de racire apă de tip industrial, cu o traditie de peste 30 ani în domeniu, este prezent pe piaţa din România prin Thermplus Srl.

 

Firma THERMPLUS a luat fiinţă în anul 1993 şi are ca principal obiectiv comercializarea de sisteme şi echipamente de cea mai buna calitate, pentru instalaţii de tip industrial.

 

Plecând de la cunoscuta paradigmă: "Suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri de slabă calitate", noi vă oferim echipamente pentru "o viata". Am incercat (şi credem că am şi reuşit) să promovăm calitatea şi noutăţile de ultimă oră în domeniul instalaţiilor.

 

THERMPLUS SRL este importator sau dealer pentru echipamente ce se utilizează în toate tipurile de lucrări de instalaţii industriale.

Furnizorii noştri au fost astfel aleşi încât, toate echipamentele pe care le promovăm pe piaţa din Romania, vin în întâmpinarea celor mai exigente solicitări privind calitatea, fiabilitatea, facilităţile, siguranţa în exploatare şi, nu în ultimul rând, preţul.

 

Având în vedere cele prezentate, avem convingerea că vă putem satisface toate exigenţele tehnice, calitative şi de preţ privind sistemele şi echipamentele solicitate.

Cu dorinţa de a dezvolta o colaborare fructuoasa pe viitor, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice fel de informaţii tehnice şi de pret.

prin Thermplus Srl

        

 

 

0040.21.332.02.50
0040.21.332.02.80
0040.74.009.06.09
0040.72.264.42.77
BUCUREŞTI, ŞOS. OLTENIŢEI,
NR. 105A,
CORP C1
SECTOR 4
CENTRUL DE AFACERI BUCURESTI-SUD

2010 - 2020 Thermplus Srl. Toate drepturile rezervate.

Informaţiile conţinute sunt cu titlu informativ şi pot fi schimbate fără aviz prealabil.